Only Human

Only Human: de eerste clip van Half a Mile!
Met Hanna en Susanne van Gemeren, zang, Aart en Laurens Lameris, gitaar en bas, Wouter Raidt, gitaar, en Richard Jansen, percussie. De clip is gefilmd door fotograaf Jaco Klamer van Klamer & Staal in Amersfoort.

Muzikanten Half a Mile
Met onze band Half a Mile vertellen we over de grootheid van de Here, vertellen de zes getalenteerde muzikanten van Half a Mile. We worden geïnspireerd door de zin acoustic music from te heart to the Lord. De band uit Sint Jansklooster bestaat uit de zussen Hanna en Susanne van Gemeren, die van jongs af aan tweestemmig zingen, en de broers Aart en Laurens Lameris die gitaar en bas bespelen. Bert-Jan Westerink was tweede gitarist, en is opgevolgd door Wouter Raidt. Richard Jansen speelt percussie.

Half a Mile bijna beroemd

De band speelt covers van bands als The Isaacs en Sons of Korah, maar de bandleden schrijven zelf ook muziek, zoals How Long over Psalm 13. We willen God op een pure manier prijzen, zoals het in de tijd van David ook geklonken kan hebben. Geloven is niet alleen jubelen maar kan ook uit de diepte komen. De Bijbel biedt eindeloos inspiratie voor liederen. We vinden het prachtig met elkaar muziek te maken, onze passie te delen met anderen en God te prijzen. Onze dankbaarheid gaat rechtstreeks uit ons hart naar de hemel.
Lees en luister: Wereldband bijna beroemd!

Reageer